SAUNA- EN MASSAGE GROEP

 

 

 

Helaas is door te weinig belangstelling deze groep – ofwel afdeling Groningen van Maha Vira – opgeheven. Er is in het zuiden van Friesland een nieuwe groep opgericht voor masseurs en masseuses.

 

 

Massage avonden

 

Hoi wij zijn Joke en Kees en geven diverse soorten massage,

We willen graag mensen ontmoeten die net als wij ook masseren en het leuk vinden om met elkaar massage`s uit te wisselen. Daarom hebben we besloten om 2 x per maand een massage avond te organiseren om elkaar eens lekker te masseren. Er zijn 2 soorten avonden 1 gewone massage avond en 1 erotische/tantrische massage avond. Je moet wel kunnen masseren, ongeacht welke massagevorm dan ook, zoniet dan hoef je je niet op te geven want het gaat om wederzijdse massage.

Er zijn 2 massage groepen: 1 gewone massage en 1 erotische/tantrische massage groep. De massage avond is 1x in de maand op de eerste zaterdagavond van de maand (uitgezonderd augustus). Erotische massage avond is 1x in de maand op de derde zaterdagavond van de maand (uitgezonderd augustus)

Wat we absoluut niet willen is een sex-party daar zijn gelegenheden genoeg voor.

Kosten 10 euro per avond dit is incl. koffie of thee. Consumpties op de avond zijn 1 euro (er wordt geen alcohol geschonken) Ook is er de mogelijkheid om een lidmaatschap te nemen voor het hele jaar kosten zijn 25 euro en dan betaal je op de massage avond 5 euro. Dit is per massage groep. Uiteraard mag je aan beide groepen deelnemen als je ook voor beide groepen betaald. Hou het leuk en gezellig en respecteer elkaar en wie weet kunnen we nog iets van elkaar leren.
Dus wil je meedoen geef je dan even op.

 

We willen een kennismakingsavond houden op zaterdag 15 juli 2006

aanvang 19.30. De kosten hiervoor is 5 euro; en dan gaan we in september echt van start.

 

We streven erna om een evenwichtige groepssamenstelling te bereiken van zowel mannen als vrouwen.

Heb je dus zin om mee te doen dan kun je ons bellen op 0514-533533.
Vraag naar Joke of Kees.

 

Onze trefwoorden zijn: Gezelligheid, Vertrouwen, Respect.

 

 

 

Wil je eens gemasseerd worden? Kijk dan op onderstaande banner.